Bb Erzurumspor - Kasımpaşa : Dadaslar Grubu Bb Erzurumspor Kasimpasa Sk Maci Facebook / Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Bb Erzurumspor - Kasımpaşa : Dadaslar Grubu Bb Erzurumspor Kasimpasa Sk Maci Facebook / Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor). Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). 31 cenk ahmet alkılıç, dk. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Spor toto süper lig'in 10. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor, kasımpaşa'yı konuk ediyor. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19.

Kasimpasa Bb Erzurumspor Ilk 11ler Belli Oldu Birmalumat
Kasimpasa Bb Erzurumspor Ilk 11ler Belli Oldu Birmalumat from birmalumat.com
Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Bb erzurumspor ile kasımpaşa arasında oynanan üç süper lig maçında taraflar galibiyetleri paylaşırken; On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.

Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Bb erzurumspor ile kasımpaşa arasında oynanan üç süper lig maçında taraflar galibiyetleri paylaşırken; Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 10. Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor).

On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor). 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.

Erzurumspor Kasimpasa Bein Sports Canli Sifresiz Izle Erzurum Kasimpasa Canli
Erzurumspor Kasimpasa Bein Sports Canli Sifresiz Izle Erzurum Kasimpasa Canli from www.futbolarena.com
68 ricardo gomes (bb erzurumspor). Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Spor toto süper lig'in 10. Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). 31 cenk ahmet alkılıç, dk. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi.

Spor toto süper lig'in 10.

Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor, kasımpaşa'yı konuk ediyor. 31 cenk ahmet alkılıç, dk. Haftasında kasımpaşa, büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor). Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season.

19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. 8 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Bb Erzurumspor 1 1 Kasimpasa Fotomac
Bb Erzurumspor 1 1 Kasimpasa Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Spor toto süper lig'in 10. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi. 8 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Bb erzurumspor ile kasımpaşa arasında oynanan üç süper lig maçında taraflar galibiyetleri paylaşırken; Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken;

Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi.

Spor toto süper lig'in 10. Dakikada kasımpaşa farkı 1'e indirdi. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. 31 cenk ahmet alkılıç, dk. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor). Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. Haftasında kasımpaşa, büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama